Velkommen til LOOP-dagene!

I år slår vi sammen LOOP Miljøskole sin skolesamling med en sortere-workshop, og inviterer til LOOP-dagene 28. – 29. mai. Det blir to spennende dager med nyttig informasjon! Meld deg på her!

LOOP-dagene foregår i år i samarbeid med ØRAS, som stiller sin flotte skolestue på Miljøstasjon Dal Skog til disposisjon fra 28. mai – 29. mai.

Om programmet

Torsdag 28. mai er satt av til nyttig informasjon om LOOP Miljøskoles materiell, samt tips til hvordan du selv kan undervise og informere skoler og barnehager. Dagen avsluttes med felles middag på Quality Hotel Gardermoen Airport. Under sortere-workshopen fredag 29. mai vil du få opplæring i hvordan du oppdaterer og legger til informasjon i sortere. I tillegg får du vite hvordan du kan bruke informasjonen som finnes i sortere-databasen mer effektivt i ditt daglige informasjonsarbeid.

Påmelding og pris

Vi har holdt av hotellrom på Quality Airport Hotel Gardermoen og har fått tilbud på enkeltrom til kr 1045,-. Oppgi at dere skal på «LOOP-dagene ved Terje Eckhoff» ved bestilling. Hotellet kan garantere rom til denne prisen ved booking til og med 30. april. Dersom du ikke skal overnatte, eller bare deltar en av dagene, kan du melde deg på helt fram til 15. mai.

Arrangementet er gratis for kommuner og renovasjonsselskap som er LOOP Miljøskole-abonnent og/eller har sortere-avtale. Seminaravgift for øvrige deltakere er kr 2000,-.

Les mer om LOOP-dagene her eller meld deg på her!