Skolesamling i Oslo

LOOP Miljøskole inviterer til sin årlige skolesamling den 28. mars, denne gangen i samarbeid med Renovasjonsetaten i Oslo Kommune.

– Skolesamlingen er en viktig arena hvor kommuner og renovasjonsselskap får delt erfaringer om hvordan kommuner og renovasjonsselskap jobber ut mot skolene. Dette er femte gang LOOP Miljøskole arrangerer skolesamling, og tilbakemeldingene fra tidligere samlinger viser at dette er en nyttig og givende møteplass, sier prosjektleder for LOOP Miljøskole, Terje Eckhoff. Han legger til at han ser frem til å møte alle deltakerne.

Spennende program

Under samlingen vil deltakerne få nyttige verktøy for å markedsføre miljøskole overfor skoler og barnehager i sitt område. Det vil også bli en gjennomgang av LOOP Miljøskoles eksisterende undervisningsmateriell.

– På forrige skolesamling ble piloten til Aksjon Fraksjon, et kildesorteringsspill fra LOOP og Gladiator, presentert. Denne gang får vi se hvordan spillet er blitt. Deltakerne på skolesamlingen blir de første som får se det ferdige produktet, sier en stolt Terje Eckhoff.

Send en e-post til terje@loop.no for å melde deg på. Påmeldingsfristen er fredag 21. mars.