Olga Korkasheva skal jobbe som digital innholdsutvikler i LOOP. Her besøker hun et avfallsanlegg sammen med Sylvelin Aadland, ansvarlig for sortere.no.

Nytt ansikt i LOOP

LOOP har ansatt Olga Korkasheva som digital innholdsutvikler.

Korkasheva er siviløkonom med spesialisering i markedsføring og har 10 års erfaring bl.a. som prosjektleder og markedskonsulent i NTB (Norsk Telegrambyrå). Ikke minst er hun en varm person med et hjerte som banker for digitale løsninger og miljø!

Olga vil jobbe med videreutvikling av sortere.no og bistå på LOOP sine ulike prosjekter. LOOP er veldig glad for ha Olga med på laget og ser fram til alt vi skal få til sammen.

–  Jeg er glad, stolt og ydmyk for å få lov til å bidra i LOOPs prosjekter. LOOP har en viktig samfunnsrolle og skaper bevissthet og gode vaner for kildesortering i næringslivet, offentlig sektor og blant forbrukere.

– Jeg gleder meg til å jobbe med mennesker som har hjerte og engasjement for miljø og kildesortering. Både som person og som ansatt er jeg opptatt av at enda flere får øynene opp for hvor viktig det er å ta vare på miljøet og at det finnes gode verktøy og enkle grep som alle kan gjøre, sier Korkasheva.

LOOP er i stadig utvikling og flere ansatte har fått nye roller og ansvarsområder.

Et av LOOPs kjerneområder er å utvikle felles ressurser som kommuner og IKS kan benytte seg av for å kommunisere om betydningen av kildesortering og gjenvinning. Dette området vil fra nå falle inn under LOOP Kommunikasjon som Marianne Heggenhougen blir prosjektleder for. Heggenhougen har tidligere vært kommunikasjonsrådgiver i LOOP. LOOP Kommunikasjon vil i tillegg jobbe for å få til samarbeidsprosjekter med aktører, også utenfor avfallsbransjen. 

– En viktig del av å bygge avfallsbransjens omdømme er at vi åpner opp for bredere samarbeid og bidrar med vår kompetanse på tvers av bransjer og privat og offentlig sektor, sier Marianne Heggenhougen.

LOOP opplever at mange tar kontakt, både bedrifter og privatpersoner som ønsker å gjøre noe for å ta vare på ressursene og miljøet. LOOP kommunikasjon jobber nå med flere spennende prosjekter som virkelig kan gjøre en forskjell, forteller Heggenhougen.

Fredrikke Friis Bertheussen, har gått fra stilling som kommunikasjonsrådgiver i LOOP til stillingen som prosjektleder for LOOP Miljøskole. Miljøskolen lærer barn og unge om kildesortering og gjenvinning. Barnehager og skoler over hele landet kan få inspirasjon og bestille gratis undervisningsopplegg om kildesortering og miljø på miljøskole.no.

– Vårt mål er å skape varig engasjement og lære barn og unge det de trenger for å ta vare på ressursene, sier Bertheussen.

Har du innspill eller spørsmål? Eller kanskje du ønsker å samarbeide med oss?

Ta gjerne kontakt.

 

Olga Korkasheva

Digital innholdsutvikler

olga@loop.no

Mobil: 993 56 204

 

Marianne Heggenhougen

Prosjektleder for LOOP kommunikasjon

marianne@loop.no

Mobil: 984 38 093

 

Fredrikke Friis Bertheussen

Prosjektleder for LOOP Miljøskole

fredrikke@loop.no

Mobil: 473 95 404

 

Sylvelin Aadland

Prosjektleder for Sortere.no

sylvelin@loop.no

Mobil: 975 18 379