Ny prosjektleder for LOOP Miljøskole

Fredrikke Friis Bertheussen i LOOP tar over som prosjektleder for LOOP Miljøskole.

Fredrikke har en cand. mag. grad fra UIO, og designutdannelse fra Næringsakademiet i Oslo. Fredrikke har erfaring fra dokumentarfilmproduksjon, og 7 års redaksjonell erfaring som redigerer og journalist i Egmont Publishings magasiner og forbrukerportal klikk.no. I LOOP har Fredrikke jobbet som kommunikasjonsrådgiver med utvikling av kreative konsepter og tekstproduksjon til kampanjen Slank Restavfallet og LOOP Miljøskole.

– Vi har store planer for LOOP Miljøskole framover. Jeg er veldig glad for å få være med på å sette disse planene ut i livet. Jeg vil jobbe for at vårt undervisningsopplegg skal vekke engasjementet hos barn og unge, og gi dem kunnskapen de trenger for å se sammenhenger og ta bedre vare på ressursene, sier Friis Bertheussen.

Etter 6 år i LOOP har nåværende prosjektleder, Terje Eckhoff, takket ja til stillingen som administrasjons- og driftsleder i European Recycling Platform AS. Terje tiltrer i den nye stillingen i juni. Vi vil savne han masse og ønsker han lykke til med nye utfordringer i en spennende bransje.