Eirin og Marianne på besøk hos Stena Recycling.

Nye fjes i LOOP

LOOP har denne måneden ønsket to nyansatte velkommen. Eirin Hoem Tømte og Marianne Heggenhougen ble valgt ut blant over 250 søkere!

Tidligere i oktober tok LOOP farvel med Linda Bay, som har jobbet som prosjektleder for sortere.no siden 2009. Vi kommer til å savne hennes kompetanse og serviceinnstilling. Hun fortsetter heldigvis i bransjen, nå som administrasjonssjef i Retura Norge.

Eirin Hoem Tømte og Marianne Heggenhougen er ansatt i henholdsvis vikariat og engasjement. De skal erstatte Linda, samt prosjektleder Terje Eckhoff som gikk ut i pappapermisjon i oktober og kommunikasjonsrådgiver Bente H. Gundelsby som går ut i mammapermisjon i februar. I tillegg skal de styrke LOOP i arbeidet med Kampanjen 2014 for Avfall Norge.

Eirin Hoem Tømte – kommunikasjonsmedarbeider
Eirin er 23 år, nyutdannet med en bachelor i PR, kommunikasjon og media fra Høgskolen i Volda. Eirin vil blant annet jobbe med nettsider, sosiale medier, Tur Retur og visuell komunikasjon både for LOOP og i prosjekter.

Marianne Heggenhougen – kommunikasjonsrådgiver i prosjekt
Marianne er 34 år og har bred kommunikasjonsutdanning (bachelor i kultur og kommunikasjon fra Universitetet i Oslo, høyskolestudium i webproduksjon og art director fra Westerdals), i tillegg til arbeidserfaring fra reklamebransjen. Marianne vil blant annet jobbe med Sortere og Sortere Næring (som Hildegunn B. Iversen er prosjektleder for) og med LOOP Miljøskolen, samt med Kampanjen 2014.