Eksempel på bruk av Sortere PLUSS

Ny integrasjon av sortere.no

Nå kan du integrere sortere.no på ditt nettsted eller i din app. Det er utviklet et brukervennlig API som effektivt henter ut informasjon fra databasen til sortere.

Et femtitalls nettsteder har i dag integrert sortere.no, og flere app-er og aktører, som finn.no og Nearby Norway, henter informasjon fra databasen til sortere.no.

-Denne løsningen er for eksempel perfekt for avfallsselskaper som ønsker å integrere kartløsningen på egne nettsider. Med Sortere PLUSS kan brukerne søke direkte i sortere uten å forlate nettsiden de er på, forklarer en fornøyd prosjektleder, Hildegunn B. Iversen.

Glåmdal Interkommunale Renovasjonsselskap IKS er blant IKS-ene som allerede har tatt i bruk Sortere PLUSS på sine nettsider. Teknisk leder, Tommy Martinsen forteller at løsningen var lett å implementere og at han er godt fornøyd med resultatet.

I tillegg til at løsningen gir en sømløs integrasjon med egen nettside, kan man også stile enkelte elementer for å tilpasse den til eget design.

To versjoner

“I love it!”
Wenche Oppsata, webredaktør Renovasjonsetaten i Oslo

Det er laget en mini-versjon av løsningen, hvor målgruppen blant andre er boligmagasiner, lokalaviser og lokale nettsider. Sortere MINI er en enkel søkeboks som tar brukeren til sortere.no etter at man har foretatt et søk.

  • Sortere MINI får du tilgang til her.
  • Ta kontakt med oss på post[at]sortere.no for å få tilgang til Sortere PLUSS.

RELATERTE LENKER