Kjell Terje Ringdal og Marianne Holen i munter passiar

Frokostseminar hos LOOP

En tidlig morgen i september inviterte LOOP sine samarbeidspartnere i bransjen til frokostseminar. På menyen stod brødskiver med gulost, Kjell Terje Ringdal og en oppdatering på store og små LOOP-prosjekter.

24 morgenfriske deltagere fra retur- og gjenvinningsbransjen kunne altså starte dagen litt annerledes enn vanlig. Ringdal er førstelektor ved Markedshøyskolen i Oslo, der han underviser i retorikk, samfunnspåvirkning og public relation. I sitt foredrag var han spesielt opptatt av at vi ikke må glemme følelsene i kommunikasjonen vår om kildesortering og gjenvinning. Han mente at bransjen har en tendens til å bruke fornuftsbaserte argumenter, og oppfordret oss til å la fornuften komme frem gjennom følelsene.

LOOP-oppdatering

Terje Eckhoff, prosjektleder for LOOP Miljøskole, fortalte om Avfallspyramiden for 4. trinn og Albert Åberg-heftet for barnehager og 1.-2. trinn. Hildegunn B. Iversen, prosjektleder for sortere.no, snakket om datautveksling med sortere-databasen og muligheten det gir for spredning av informasjon.

Andreas Haugaard, Renovasjonsetaten i Oslo: “Veldig bra seminar. Svært motiverende, rett og slett.”