Fiks ferdig fakta

Er du på jakt etter lett tilgjengelig materiale om kildesortering og gjenvinning? I LOOP sitt faktaartikkel-arkiv ligger ferdig skrevne artikler klare til bruk. Målet er at sidene skal fungere som et ressursbesparende verktøy for kommunikatører i avfallsbransjen.

-På disse sidene kan man enten lære nye og nyttige ting om gjenvinning, eller man kan bruke stoffet til å lære bort. Artiklene kan brukes akkurat som de er, og de kan fungere som et utgangspunkt for saker i lokalaviser, kundeblad og liknende, forteller Hildegunn B. Iversen, prosjektleder i LOOP.

Rask og effektiv informasjon

Heidi Kirkeby i Indre Østfold Renovasjon (IØR) er en av de som ofte benytter seg av faktaartikkel-arkivet.

-Jeg bruker artiklene mye i forbindelse med undervisning av ungdom og voksne. Blant annet holder jeg ofte foredrag om kveldene, og da finner jeg raskt og effektivt kvalitetssikret informasjon på LOOP sine sider. Artiklene er ferdig skrevet og klare til bruk, så jeg slipper også å bruke tid på bearbeiding av teksten, forklarer Kirkeby.

Jobber med utvidelse

I skrivende stund ligger 13 artikler ute på siden, men dette tallet vil fortsette å stige i tiden som kommer.

-Vi skal jobbe med å utvide siden med flere artikler, parallelt som vi jobber med utviklingen av kampanjen om miljøfarlig avfall. De nye artiklene vil stort sett fokusere på miljøfarlig avfall, men vi vil også skrive om andre temaer, forteller Iversen.

RELATERTE LENKER