Enklere blir’e ikke

Kildesortering på nett er lett. Sortere.no, kampanjeplattform for kommunikasjonskampanjen til Avfall Norge, er nå ute i ny og bedre drakt. Takket være det nye grensesnittet er det blitt mye enklere for administratorene å holde sin informasjon oppdatert. Hva, har du ikke gjort det ennå?!

“Vi oppfordrer alle til å oppdatere før kampanjen.”
Linda Bay, prosjektleder i sortere.no.

Oppdater din informasjon nå, med andre ord. Påsken er like rundt hjørnet, og uka etter er kampanjen i full sving. Og frykt ikke, her er det ingen grunn til å kvie seg. Sortere.no er blitt enklere og mer intuitivt å bruke med det nye administrasjonsgrensesnittet. Det er lettere å oppdatere informasjon, og oversikten jevnt over er forbedret.

“Den nye versjonen av sortere.no er veldig bra. Den har enkle og meget brukervennlige funksjoner som gjør applikasjonen lett å bruke.”
Kirsten Lundem, informasjonskonsulent i ØRAS.

Stort kart

Etter ønske fra brukere og administratorer, har kartet fått stor plass på hjemmesiden. Det er enkelt å bevege seg i denne kartløsningen, og folk vil neppe ha store utfordringen med å orientere seg i nærmiljøet. I kampanjeperioden vil sortere.no være tilpasset kampanjen.

I skrivende stund har sortere.no 167 administratorer. Kirsten Lundem i ØRAS forteller at grensesnittet er raskt å sette seg inn i, også når det innimellom måtte gå en stund mellom hver innlogging.

“Sortere.no er akkurat en så enkel og oversiktlig løsning som det bør være når så mange med ulik bakgrunn og kompetanse skal bruke verktøyet.”
Hanne Worup, markedskonsulent i GLØR.

Integrasjon på egne nettsider

Sortere.no tilbyr data for visning på eget nettsted eller i annen løsning. Hjemmesiden til GLØR er et av et 40-tall nettsteder med integrert sortere.no-boks der brukeren kan foreta søk. Hanne Worup sier at boksen allerede har fått skryt i nærmiljøet, og GLØR har merket seg at spesielt studenter som er nye i området har hatt god bruk for søkefunksjonen. Dette er naturligvis artig, og akkurat som man hadde håpet. Hva gjelder administreringen av eget ansvarsområde på sortere.no, kan hun forsikre om at det ikke er noe å grue seg til. Dette er en løsning som selv den travleste administrator kan være trygg på.

RELATERTE LENKER