LOOPs frokostmøte 17. september

Frokostmøte om brukertesting

Lær enkel brukertesting og analysemetoder som vil gi verdifull innsikt i hvordan folk opplever deres nettsider, samt få tips om smarte grep dere kan gjøre for å gjøre nettsidene enda bedre.

Netlife lærer deg dine brukere bedre å kjenne

Skal potetgullposen i plast eller restavfallet, når er det tømmedager og er det i det hele tatt vits i å kildesortere? Det er mange grunner til at folk besøker deres nettsider. På dette frokostmøtet kommer Netlife Research og lærer bort enkle, men effektive brukertest- og analysemetoder som vil gjøre dere bedre kjent med brukerne av nettsiden deres. Hvilken informasjon er folk ute etter når de er inne på nettsiden, hvor stopper de opp og hvorfor? Innsikt i denne typen spørsmål vil gjøre det enklere å prioritere innhold og legge til rette for bedre kommunikasjon med brukerne.

Hele Oslos befolkning som målgruppe

Oslo kommune hadde en enorm utfordring da de la om nettsidene sine i fjor: Hvordan skulle de prioritere informasjonen og få nettsiden til å virke intuitiv for hele Oslos befolkning? Oslo kommunes prosjektgruppe for omlegging av nettsidene kommer og forteller om hvordan de brukte brukertesting og analyser i prosessen for å lage nye hjemmesider.

Det serveres frokost fra kl. 07.45.

Velkommen!

Sted: Karenlyst allé 9A, 6. etg. Møterom A hos Grønt Punkt
Dato: 17. september
Tidspunkt: fra kl. 07:45 – 09:45

Frokostmøtet er avsluttet.